In 20 minuten naar de kern van jouw uitdaging

We bevragen je in een korte online sessie over jouw uitdagingen, waardoor de kern duidelijk wordt. Helder, krachtig en to the point. Zodat je weet wat je te doen hebt en hoe wij je daarin kunnen begeleiden. Deze sessie is gratis, dus je hebt niets te verliezen. 

In 20 minuten naar de kern van jouw uitdaging

We bevragen je in een korte online sessie over jouw uitdagingen, waardoor de kern duidelijk wordt. Helder, krachtig en to the point. Zodat je weet wat je te doen hebt en hoe wij je daarin kunnen begeleiden. Deze sessie is gratis, dus je hebt niets te verliezen. 

Deze sessie is ideaal als je een coach zoekt, aan jezelf wilt werken en met ons aan de slag wilt gaan. Je wilt alleen eerst even kennis maken en aan ons vragen of wij iets met jouw vraag kunnen. Of je hebt niet scherp wat jouw vraag is en hoe zo’n traject eruitziet. Waarschijnlijk houdt dit je bezig:

 • Je bent nieuw in ‘coachland’ en weet niet wat te kiezen

 • Je weet dat het tijd is om aan jezelf te werken

 • Je wilt de ellende van lange wachtlijsten vermijden en direct aan de slag

 • Je loopt steeds tegen hetzelfde aan

 • Je komt er alleen niet (meer) uit

 • Je wilt een stap zetten naar meer zelfvertrouwen

 • Je bent gedreven om andere keuzes te gaan maken

 • Je voelt je aangesproken door veel van de inhoud van deze site

 • Je hebt al veel geprobeerd maar niets écht veranderd

DERK
Derk van der Pol

"Inmiddels werk ik met Saskia een tijd aan mijn zoektocht naar autonomie. Een zoektocht die me brengt naar waar ik vandaan kom en me op het pad brengt vooruit te kijken. Ik ben blij dat ik deze zoektocht met haar als coach ben aangegaan. Saskia legt op een scherpe, oprechte en speelse manier de vinger op de zere plekken. Wanneer ze ziet dat ik afdwaal, ontkom ik er niet aan: ze haalt me terug, confronteert me met waar mijn gedachten op dat moment zijn. “Fuck, ze heeft me door” denk ik dan. Het mooie is dat ik daardoor juíst de dingen die ik liever niet aankijk, nu wel aankijk. Haar manier van werken met wat in dit moment om aandacht vraagt, leidt steeds tot diepe inzichten. En dat helpt enorm, want ik merk vooruitgang. Ik herken patronen in mijn dagelijkse handelen terug en weet er steeds beter op te acteren, vanuit autonomie. Dankjewel Saskia!"

jenny
Jenny van Herpen

"Saskia heeft mij geleerd hoe ik mijn hoofd en lichaam meer rust kan geven, beter bij mijn gevoelens kan komen en te luisteren naar mijn lichaam. Mede hierdoor heb ik meer verbondenheid met mezelf gevonden. Dit heeft mij, in een lastige periode tijdens het herstel van een burn-out, enorm geholpen. Ik vond haar heldere aanpak met oefeningen tijdens de sessies fijn en praktisch. Hierdoor kwam ik beter bij mijn gevoel, durfde ik mijn kwetsbaarheid te tonen en het heeft me enorm veel inzichten gegeven. Daarnaast vind ik Saskia een lieve, empathische en zeker ook een stoere vrouw!"

opheldering sessie

De Verheldering

In een korte online sessie duikt Saskia of Sigrid met jou in jouw thematiek. Na afloop heb je helder wat je te doen staat.

Helderheid. Actie. Vertrouwen.

Ontdek de beste volgende stap.

 • Locatie: online

 • Investering: GRATIS

 • Coach: Saskia de Boer of Sigrid Kindt

Winkelwagen