In een aantal simpele stappen meer zelfvertrouwen

screenshot video

Deze training is heel geschikt voor jou als je regelmatig onzekerheid ervaart en verlangt naar meer zelfvertrouwen. Zodat de kwaliteit van je leven toeneemt en je meer rust in je hoofd hebt. Na deze videotraining weet je:

  • Hoe je negatieve gedachten loslaat

  • Dat jezelf trainen essentieel is voor meer vertrouwen

  • Dat je gevoelens serieus nemen van cruciaal belang is

  • Dé nummer een techniek voor vertrouwen die altijd beschikbaar is maar die mensen vaak vergeten

  • Waarom tegen onzekerheid vechten een dom idee is

DERK
Derk van der Pol

"Inmiddels werk ik met Saskia een tijd aan mijn zoektocht naar autonomie. Een zoektocht die me brengt naar waar ik vandaan kom en me op het pad brengt vooruit te kijken. Ik ben blij dat ik deze zoektocht met haar als coach ben aangegaan. Saskia legt op een scherpe, oprechte en speelse manier de vinger op de zere plekken. Wanneer ze ziet dat ik afdwaal, ontkom ik er niet aan: ze haalt me terug, confronteert me met waar mijn gedachten op dat moment zijn. “Fuck, ze heeft me door” denk ik dan. Het mooie is dat ik daardoor juíst de dingen die ik liever niet aankijk, nu wel aankijk. Haar manier van werken met wat in dit moment om aandacht vraagt, leidt steeds tot diepe inzichten. En dat helpt enorm, want ik merk vooruitgang. Ik herken patronen in mijn dagelijkse handelen terug en weet er steeds beter op te acteren, vanuit autonomie. Dankjewel Saskia!"

jenny
Jenny van Herpen

"Saskia heeft mij geleerd hoe ik mijn hoofd en lichaam meer rust kan geven, beter bij mijn gevoelens kan komen en te luisteren naar mijn lichaam. Mede hierdoor heb ik meer verbondenheid met mezelf gevonden. Dit heeft mij, in een lastige periode tijdens het herstel van een burn-out, enorm geholpen. Ik vond haar heldere aanpak met oefeningen tijdens de sessies fijn en praktisch. Hierdoor kwam ik beter bij mijn gevoel, durfde ik mijn kwetsbaarheid te tonen en het heeft me enorm veel inzichten gegeven. Daarnaast vind ik Saskia een lieve, empathische en zeker ook een stoere vrouw!"

Winkelwagen